خرید کلکتور

برای خرید کلکتور و تجهیزات آن، از طریق صفحه فروشگاه الوآهن اقدام کنید و با شماره های بخش فروش ما تماس گرفته تا از تخفیفات ویژه نیز بهره مند شوید. 

به دلیل نوسانات قیمت در بازار لوله و اتصالات پیشنهاد می کنم همین الان برای اطلاع از قیمت و خرید کلکتور با ما در الو آهن تماس بگیرید. 

قیمت کلکتور

هزینه پایانی خرید و نصب کلکتور و لوله کشی کلکتوری به عوامل گوناگونی بستگی دارد. برای مثال در یک ساختمان که واحد های زیادی دارد نیاز به یک کلکتور قوی و با قطر زیاد می‌باشد. لیست زیر عواملی را در بر می‌گیرد که میتواند بر قیمت یک کلکتور و هزینه نصب آن در لوله کشی کلکتوری تاثیر بگذارد.

کلکتور

  • تعداد واحد های ساختمانی
  • ارتفاع ساختمان
  • نوع سیستم آب گرد و سرد
  • وجود یا عدم وجود لرزش گیر
  • جنس و اندازه کلکتور
  • برند تولید کننده کلکتور

با این حال، با توجه به متغیر بودن قیمت کلکتور موتورخانه در بازار نمی توان رقمی ثابت و دائمی برای آن اعلام کرد. برای همین گروه الو آهن امکانی را در سایت شرکت خود قرار داده است تا کاربران عزیز بتوانند در هر زمانی از ساعت کاری با متخصصان فروش ما تماس گرفته و از قیمت محصول یا خدمت مد نظر خود با خبر شوند. 

کلکتور چیست؟

لوله کشی که از مهم ترین بخش های ساخت یک ساختمان می باشد که امروزه دیگر با روش های سنتی و قدیمی که معایبی به همراه داشتند ، انجام نمی‌شود. بلکه از روش های نوین تری همچون لوله کشی کلکتوری که در آن از وسیله ای کارآمد به نام کلکتور نقش دارد، استفاده می‌شود.

کلکتور

کاربرد کلکتور و ویژگی های لوله کشی کلکتوری، این روش لوله کشی را تبدیل به یکی از پرکاربرد ترین ها در صنعت ساخت و ساز کرده است. در ادامه مقاله به معرفی و بررسی کلکتور و کلکتور پکیج پرداخته است و اطلاعات دقیق تری در مورد کلکتور و لوله کشی کلکتوری در اختیار شما قرار میدهیم.

کلکتور واژه ای انگلیسی به معنای جمع کننده است که معمولا فلزی بوده و دارای شکلی لوله ای مانند است. در قسمت زیرین کلکتور چند خروجی ایجاد شده است که در دهانه خود دارای شیر مخصوص کلکتوری هستند. این خروجی ها آب را در مسیر های مختلف جدا می‌کند.

کلکتور

در نتیجه با استفاده از کلکتور می‌توان آب سرد و گرم را به طور یکنواخت در کل تاسیسات ساختمانی در یک ساختمان را تقسیم کرد. همچنین کلکتور به صاحبین خانه این امکان را می‌دهد که بتوانند در هر لحظه دلخواه، آب هر منطقه ی دلخواه را ببندند.

لوله کشی کلکتوری

خب همانطور که از نامش پیداست و اشاره شد، لوله کشی کلکتوری یک روش نوین لوله کشی است که مزایای زیادی به همراه دارد. مهم ترین وسیله لوله کشی کلکتوری نیز همان کلکتور است.

لوله کشی کلکتوری

در روش لوله کشی کلکتوری دیگر نیاز به تعمیرات کلی سیستم لوله کشی در صورت خرابی یک واحد از آن نیست بلکه می‌توان واحد ها و بخش ها را به طور جداگانه تعمیر کرد. همچنین هیچ نیازی به قطع آب در هنگام تعمیر لوله کشی کلکتوری نمی باشد.

نحوه نصب کلکتور

معمولا کلکتور ها برای حفاظت در یک جعبه قرار می‌گیرند که به جعبه کلکتور شناخته می شود. این جعبه ها دو پایه در بالا و دوپایه در پایین خود دارند که با استفاده از آن ها و بست کلکتور را نگه میدارند. جعبه کلکتور را می‌توان به تابلو برق تشبیه کرد که به جای انشعاب های برق، لوله های آب سرد و گرم از آن تقسیم می شوند.

در نصب کلکتور اولین چیزی که باید تعیین شود محل نصب است. به طور معمول جعبه کلکتور در آشپزخانه، سرویس بهداشتی یا تراس ساختمان نصب می شود زیرا دسترسی راحت تری نسبت به سایر اماکن ساختمان دارند.

جعبه کلکتور

باید توجه داشت که که محل نصب جعبه کلکتور نباید در معرض نور خورشید ک یا مکانی تاریک و مرطوب باشد. همچنین زیر اتصالات گاز و برق نیز مکان مناسبی برای کلکتور نیست. نحوه قرار گیری جعبه کلکتور باید به طور تراز و صاف بوده و فاصله ای به اندازه ۱۵ الی ۲۰ سانتی متر با سطح زمین داشته باشد.

پس از انتخاب محل و قرار گیری جعبه کلکتور نوبت به نصب شیرهای کلکتور پکیج می‌رسد. به دنبال آن بعد شیر های قطع و وصل آب نصب می شوند. قابل توجه است که شما باید جعبه کلکتور را محکم کرده و ثابت نگه دارید .

مزایای استفاده از کلکتور

  • کم شدن هزینه های نصب و راه اندازی سیستم های لوله کشی آب در ساختمان
  • قرار نگرفتن اتصالات در کف
  • عدم اتلاف حرارتی زیاد در مسیرهای طولانی
  • جلوگیری از پرت لوله
  • امکان کنترل جداگانه مصرف کننده ها
  • راحتی و دسترسی سریع به لوله ها در زمان تعمیر
  • افزایش عمر لوله ها و اتصالات به کار رفته
  • تنظیم فشار آب به طوریکسان برای همه مصرف کننده ها
لوله کشی کلکتوری

انواع کلکتور

کلکتور ها بر اساس قطر لوله و تعداد خروجی و ورودی در طرح های مختلفی ساخته می شوند. علاوه بر اندازه و نوع کلکتور، دسته بندی دیگری از کلکتور وجود دارد که بر اساس کارکرد آن می باشد.

به طور کلی ۲ نوع کلکتور وجود دارد که یکی برای آب سرد و گرم و دیگری برای گرمایش خانه به کار گرفته می شود. کلکتور آب سرد و گرم در این مقاله به اندازه کافی توضیح داده شده است در نتیجه به بررسی کلکتور گرمایش خانه می پردازیم.

کلکتور آب گرمایشی خانه

کلکتورهای آب گرمایشی خانه به دو صورت تهیه می‌شوند.

  • کلکتور گرمایش از کف 
  • کلکتور رادیاتوری

آنچه اهمیت دارد این است که بدانید کلکتورهای گرمایش خانه به جای آب سرد و گرم به آب رفت و برگشت تقسیم می‌شوند. کلکتور آب رفت همان آب گرم ما است که معمولا در بالا نصب می‌شود و کلکتور آب برگشت یا همان سرد در پایین جعبه کلکتور بسته می‌شود.

کلکتور

این کلکتورها تنها دارای یک ورودی اصلی در یک سمت خود هستند. کلکتور آب رفت آب گرم تهیه شده را از زیر پکیج دریافت می‌کند و به سمت رادیاتورها و یا لوله‌های گرمایش از کف ارسال می‌کند و کلکتور برگشت آبی که سرد شده و توسط موتور پکیج از مدار در حال برگشت هست را از مسیرهای مختلف جمع‌آوری و به سمت پکیج و زیر پکیج هدایت می‌کند.

کاربرد کلکتور

سالهای زیادی است که در سیستم لوله کشی از انشعابی مثل کلکتور موتورخانه استفاده می شود تا قبل از آن، همیشه دو لوله موازی یکی حامل آب سرد و دیگری حامل آب گرم، در سراسر ساختمان حرکت می کرد تا مصرف کننده ها بتوانند نسبت به تقاضای خود، از این لوله ها استفاده کنند. اما پس از اینکه سیستم لوله کشی، به کلکتور موتورخانه مجهز شد، این مشکل رفع شد.

بر خلاف باور عموم که کاربرد کلکتور را در لوله کشی ساختمان های خانگی می‌دانند، کلکتور پکیج کاربرد های زیر را نیز دارد:

1. حل مشکل انشعابات لوله‌کشی در ساختمان‌ها با کلکتور:

در گذشته، برای تأمین آب سرد و گرم در ساختمان‌ها، دو لوله موازی استفاده می‌شدند که این امر منجر به پیچیدگی و سربار برای لوله‌کشان می‌شد. با استفاده از کلکتور موتورخانه، این مشکل حل شده و امکان توزیع آب سرد و گرم به راحتی و بهینه فراهم می‌شود.

2. کاربرد کلکتور در صنایع شیمیایی:

در صنایع شیمیایی، سیستم‌های لوله‌کشی بسیار پیچیده‌تری دارند و نیاز به انشعاباتی مانند کلکتور دارند که بتوانند جریان‌های مختلفی از مایعات را به منظور پردازش و تولید محصولات مختلف به‌طور مؤثر توزیع کنند.

3. گرفتن رسوب از لوله‌های فلزی با کلکتور :

در برخی موارد، لوله‌های فلزی ممکن است به دلیل رسوبات یا ذرات معلق، رسوب داشته باشند که کلکتورها می‌توانند در جمع‌آوری این رسوب ها و جلوگیری از نفوذ آنها به دیگر بخش‌های سیستم لوله‌کشی موثر باشند.

4. کاربرد کلکتور در نیروگاه‌ها:

در نیروگاه‌ها نیز، سیستم‌های لوله‌کشی بسیار پیچیده‌ای برای انتقال آب خنک‌کننده و دیگر مایعات مورد نیاز وجود دارد که کلکتورها برای توزیع مناسب این مواد بسیار مؤثر می‌باشند.

با توجه به کاربردهای مختلف و اهمیت آن در سیستم‌های لوله‌کشی، به طور کلی می‌توان گفت که کلکتورها نقش بسیار مهمی در بهینه‌سازی جریان آب و سایر مایعات در سیستم‌های لوله‌کشی دارند و از این رو، از آنها به عنوان یکی از انشعابات حیاتی در سیستم‌های لوله‌کشی استفاده می‌شود.

خرید کلکتور

با توجه به نوسانات قیمت کلکتور در بازار، پیشنهاد می کنم همین الان از طریق تماس با ما، اقدام به خرید کلکتور کنید.

کلکتور